Het verkoopklaar en verhuurklaar maken van ieder appartement en elke woning

Begeleid wonen. Deze appartementen maken wij zeer regelmatig leeg voor diverse Zorg-stichtingen en zorgcentra. Hier een woning in Haarlem.

Er zijn omstandigheden waarbij een appartement of woning leeggeruimd moet worden, de inboedel opgeruimd moet worden en de woning verhuurklaar opgeleverd wordt. Dat kan het geval zijn na het overlijden van uw familielid zoals uw vader of moeder of overplaatsing naar een verzorgingshuis wanneer zelfstandig wonen niet meer verantwoord is. Maar ook komt het voor dat huurders buiten hun schuld om of bewust niet meer aan hun verplichtingen kunnen of willen voldoen.

Betreft dit een huurappartement, verzorgingsappartement of huurwoning dan gebeurt dit uiteraard geheel naar de eisen van de Woningbouwvereniging, het verzorgingshuis of andere verhuurder en maakt Appartement-Leegruimen.nl de woning verhuurklaar. Wordt het appartement of de woning verkocht dan maken wij deze verkoopklaar en verkoopschoon in overleg met onze opdrachtgever.

Begeleid wonen. Deze appartementen maken wij zeer regelmatig leeg voor diverse Zorg-stichtingen en zorgcentra. Hier een woning in Haarlem.

Appartement-Leegruimen.nl maakt woningen, appartementen en verzorgingsappartementen verhuurklaar voor particulieren, woningbouwverenigingen, verzorgingshuizen, woonzorg-centra, makelaars, uitvaartorganisaties, beheerders van onroerend goed, bewindvoerders-kantoren en financiële instellingen zoals banken.

Appartement-Leegruimen.nl hanteert concurrerende tarieven voor het verhuurklaar en verkoopklaar maken en is gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper dan vergelijkbare boedelruimers.


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!