De tuin opruimen; óók dat kan Appartement-Leegruimen.nl voor u verzorgen!

Is uw vader, moeder of een ander familielid overleden? Of is zij of hij naar een verzorgingsappartement of aanleunwoning gegaan? Dan moet het appartement of de woning worden leeggeruimd waarbij de verhuurder veelal ook naar de tuin kijkt of die er niet verwaarloosd uitziet. En gaat het appartement of de woning in de verkoop dan is het al helemaal noodzakelijk dat de tuin er netjes bijligt...

Koopwoning in Abcoude: bomen snoeien en opruimen zodat de tuin van de koopwoning weer begaanbaar wordt.

De inboedel moet worden opgeruimd en het appartement of de woning dient bezemschoon te worden opgeleverd aan de Woningbouwvereniging of andere verhuurder. Of het appartement of de woning gaat in de verkoop. Appartement-Leegruimen.nl kan u helpen!

Koopwoning in Abcoude: bomen snoeien en opruimen zodat de tuin van de koopwoning weer begaanbaar wordt.

Dit is Appartement-Leegruimen.nl en het volgende kunnen wij voor u doen

Na het overlijden van een alleenwonend familielid moet het appartement of de woning worden leeggeruimd. In sommige omstandigheden zoals bij verzorgings-appartementen en huurwoningen is daarbij haast geboden, in het geval van een koopwoning wat minder. Appartement-Leegruimen.nl helpt u, de familie of overige nabestaanden met het opruimen van de inboedel, het leegruimen van het appartement of de woning en het schoongemaakt opleveren daarvan.

De Woningbouwvereniging eiste dat de vijver dichtgemaakt werd. Appartement-Leegruimen.nl kan het allemaal voor u doen! Huurwoning Gouda.

Niet alleen het huurappartement, huurwoning, koop-appartement of koopwoning bezemschoon leegruimen, maar óók de tuin kan Appartement-Leegruimen.nl u voor opruimen.

  • Huurwoningen: veelal is de tuin overwoekerd met planten, onkruid en ander groen en niet elke Woningbouwvereniging of andere verhuurder neemt daarmee genoegen bij de oplevering van de woning
  • Koopwoningen: indien de woning verkocht gaat worden dan is het zaak dat de tuin voor de foto’s van de makelaar en bij bezichtiging door belangstellenden er netjes uitziet
De Woningbouwvereniging eiste dat de vijver dichtgemaakt werd. Appartement-Leegruimen.nl kan het allemaal voor u doen! Huurwoning Gouda.

Appartement-Leegruimen.nl kan het gras en onkruid maaien, struiken en bomen snoeien, alles opruimen en aanvegen en het geheel acceptabel maken voor de Woningbouwvereniging en het aanzicht van de tuin een stuk aantrekkelijker maken bij verkoop van de woning.


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!