Appartement-Leegruimen.nl is de oplossing voor senioren

Appartement-Leegruimen.nl biedt óók een zorgenloze, voordelige en snelle oplossing voor senioren.

Bijvoorbeeld:

  • Wanneer ze zelf kleiner gaan wonen
  • Of naar een verzorgingsappartement of aanleunwoning in of bij een verzorgingshuis of zorginstelling gaan
  • Of hun alleenwonend familielid is overleden en ze staan voor de zware taak om het appartement of de woning van de overledene te moeten leegruimen
Verzorgingsappartement leegruimen na overlijden alleenstaand familielid. Gebouw De Matenhof in Apeldoorn.

Appartement-Leegruimen.nl is een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste medewerkers. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het professioneel en discreet opruimen van de inboedel, het leegruimen, bezemschoon én schoongemaakt opleveren van ieder appartement en elke woning, óók voor senioren.

Betreft het een huurappartement, verzorgingsappartement of huurwoning dan gebeurt dit uiteraard geheel naar de eisen van de Woningbouwvereniging of andere verhuurder. Wordt het appartement of de woning verkocht dan maken wij deze verkoopklaar en verkoopschoon in overleg met onze opdrachtgever.

Na het overlijden van een alleenwonend familielid is het veelal de taak van de nabestaanden, waaronder vaak senioren, om het verzorgingsappartement, het appartement of de woning terug te geven aan het verzorgingshuis of de woningbouwvereniging waarbij in de meeste gevallen de eis wordt gesteld dat het leeg, netjes, schoon en in de originele staat moet worden opgeleverd.

Of dat het uw eigen appartement of woning betreft óf die van een overleden familielid: van het verkoopklaar maken tot oplevering aan de Woningbouwvereniging; Appartement-Leegruimen.nl kan dit allemaal voor u realiseren!

Na het overlijden van een alleenwonend familielid nemen wij senioren een grote zorg uit handen in nare en emotionele omstandigheden.

En; geeft het hierbij dan geen gerust gevoel dat ook senioren dit allemaal uit handen kunt geven aan een betrouwbaar 100% Hollands woningontruimingsbedrijf met uitsluitend vaste medewerkers. Een bedrijf dat voor u professioneel, discreet, ervaren én met respect voor de situatie deze vervelende klus tegen een alleszins redelijk tatief kan uitvoeren? Appartement-Leegruimen.nl betekent voor u; zorgenloos, voordelig en snel!

Familielid overleden? Laat het appartement professioneel leegruimen door Appartement-Leegruimen.nl! Appartement in het Twiskehuis in Amsterdam.

Onze werkwijze

Om te beginnen kunt u ons 24/7 bereiken. Per email én telefoon. Wij nemen, indien gewenst, gegarandeerd binnen 3 uur telefonisch contact met u op.

Wij geven u in dit eerste gesprek meestal een globale prijsindicatie. Op basis hiervan kunnen wij een afspraak maken voor bezichtiging van het appartement of de woning. Tijdens deze bezichtiging ontvangt u van ons direct een schriftelijke offerte met een vaste prijs. Zo heeft u 100% zekerheid over de gemaakte afspraken en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Deze offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Ook kunnen wij u ter plaatse informeren over onze gratis Opleverings-Garantie. Mits eigenhandige bouwkundige ingrepen zijn uitgevoerd (zoals bijvoorbeeld muren verplaatst, keukens veranderd, schrootjes en lambriseringen aangebracht etc). geven wij u deze Opleverings-Garantie.

Indien gewenst kunnen er direct afspraken over uitvoering van de werkzaamheden gemaakt worden en spreken wij een datum af waarop de werkzaamheden worden gestart.

Als 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste medewerkers werken wij volgens de normen en waarden welke bij de situatie na een overlijden gelden. Appartement-Leegruimen.nl zal bijvoorbeeld nooit containers op straat neerzetten waarin “het leven” van uw overleden familielid wordt “gedumpt”. Dit vinden wij niet bepaald professioneel en discreet ontruimen. Wij werken daarom exact als een verhuisbedrijf, pakken alles netjes in en voeren inboedel en verdere huisraad af in blanco gesloten verhuiswagens.

Wanneer u of overige familie het een fijne gedachte lijkt dat de inboedel, meubelen, kleding, boeken etc. een goede bestemming vinden dan zal Appartement-Leegruimen.nl daarvoor zorgen zonder daarvoor ook maar iets extra te berekenen!

Bij Appartement-Leegruimen.nl kunnen ook senioren vertrouwen op een professionele en discrete uitvoering van uw opdracht. Mochten er bij het opruimen van de inboedel zaken tevoorschijn komen waarvan wij denken dat ze van persoonlijke, waardevolle of emotionele aard kunnen zijn voor de nabestaanden, dan melden wij dit direct aan onze opdrachtgever.

Meer informatie?

Ga dan naar onze contactpagina of bel 06 - 3875 3635.


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!