Restyling van het appartement of de woning en Home-Styling van het interieur

Wanneer een koopappartement of een koopwoning lange tijd aaneengesloten bewoond is geweest door bijvoorbeeld een alleenwonend familielid dat is overleden is deze woning heel vaak aan een opknapbeurt toe. Zeker als het appartement of de woning verkocht wordt zal deze eruit moeten springen in de huidige stagnerende huizenmarkt. Deze nieuwe, inspirerende en extra service van Appartement-Leegruimen.nl kan voor u, als nabestaanden van een overleden familielid, de verkoop van het koopappartement of de koopwoning bespoedigen en extra stimuleren.

Wanden sauzen en het interieur opfrissen zodat de koopwoning er aantrekkelijker uitziet; het behoort allemaal tot de werkzaamheden van Appartement-Leegruimen.nl

Na het opruimen van de inboedel, het leegruimen van het koopappartement of de koopwoning en het bezemschoon en schoongemaakt opleveren kan de woning helemaal "up to date" gemaakt worden zodat het met een duidelijke voorsprong in de verkoopmarkt geplaatst wordt.

Strakke witte wanden en een fris interieur maken uw woning een stuk aantrekkelijker voor potentiële kopers of huurders.

Appartement-Leegruimen.nl biedt u diverse mogelijkheden. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het sauzen van de muren wat al direct een frisse aanblik geeft. Maar ook kan Appartement-Leegruimen.nl u als nabestaande van een overleden alleenwonend familielid het (re-)stylen van het appartement of de woning aanbieden door middel van het plaatsen van de juiste accessoires en accenten op de juiste plekken. En natuurlijk grote(re) verbouw-werkzaamheden zoals het vergroten/verkleinen van bijvoorbeeld slaapkamers, stuc- en spuitwerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor werken wij met ervaren vaklieden en creatieve woningstylistes die elk object als een uitdaging zien. Appartement-Leegruimen.nl verzorgd het voor u; van het bescheiden sauzen van muren tot aan een complete woningrenovatie!


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!