De inboedel opruimen

Appartement-Leegruimen.nl is vlot inzetbaar zodat u en andere nabestaanden al snel een maand extra en onnodige huur kunnen besparen. In verzorgingshuizen dienen de verzorgingsappartementen en aanleunwoningen zelfs al binnen 7 dagen leeg opgeleverd te worden.

Woning ontruimen, vloerbedekking verwijderen, verlichting demonteren, vitrage en gordijnen verwijderen, gaatjes in de muren vullen.

Huurwoningen en huur-appartementen moeten altijd in oorspronkelijke staat teruggegeven worden aan de eigenaar c.q. verhuurder. Door een uiterst flexibele planning is Appartement-Leegruimen.nl gespecialiseerd in het inboedel opruimen en kunnen wij u een grote zorg bij een lastig karwei in een kort tijdsbestek, namelijk het leegruimen van het verzorgingsappartement, appartement of de woning wegnemen. Na het overlijden van uw vader, moeder of ander familielid staat uw hoofd niet echt naar zaken als het inboedel opruimen, het leegruimen van het (verzorgings-) appartement of de woning en het bezemschoon opleveren voor de Woningbouwvereniging of het verzorgingshuis. Of; het verkoopklaar maken van het appartement of de woning zodat u de makelaar opdracht tot verkoop kunt geven.

Appartement-Leegruimen.nl heeft dit uitgevoerd aan de Mirandelaan 5 in Heerhugowaard in opdracht van Het Zijper Notariaat Afdeling Bewindvoering.

Appartement-Leegruimen.nl verzorgd het inboedel opruimen op een discrete en professionele manier, het leegruimen van de woning en het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, gordijnen, rails en verlichting en het vullen van de gaten in muren en plafonds. Vanzelfsprekend leveren wij het appartement of de woning na het inboedel opruimen bezemschoon op waarbij wij u een Opleverings-Garantie geven. Dit houdt in dat wij garanderen dat de inspecteur van de Woningbouwvereniging of de technische dienst van het verzorgingshuis het appartement of de woning volledig accepteert zoals wij die achterlaten. En mocht er onverhoopt tóch iets aan mankeren dan zorgt Appartement-Leegruimen.nl per omgaande en voor onze eigen kosten dat het in orde komt.


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!