Vindt u het een fijn idee dat de inboedel naar een goede bestemming gaat?

Appartement-Leegruimen.nl koopt géén meubelen of andere inboedel op. Want wij zijn uitsluitend inboedelopruimers en leegruimers van appartementen en woningen en zijn geen al dan niet louche handelaren in snuisterijen en meubeltjes. Hiermee willen wij een transparant en eerlijk beeld creeëren zonder dan maar ook één cent te willen bijverdienen aan de handel in huisraad en inboedel van uw overleden vader, moeder of ander familielid.

De inboedel naar een goed doel. Vindt u dat een goed idee dan zorgt Appartement-Leegruimen ervoor zonder hiervoor ook maar één cent extra te berekenen! Een woning in Lisse.

Maar: bruikbare spullen uit de inboedel zomaar weggooien of vernietigen is zonde en veel van onze klanten stellen het dan ook zeer op prijs wanneer bepaalde zaken naar een goede bestemming gaan!

Deze inboedel is naar een goede bestemming gegaan tot volle tevredenheid van de familie van een overleden bewoonster; flat in Ermelo.

Dan biedt Appartement-Leegruimen.nl u de oplossing:

Wanneer u of overige familie het een fijne gedachte lijkt dat stukken uit de inboedel, meubelen, kleding, boeken, keukeninventaris etc. kortom; alles wat nog heel en bruikbaar is, naar een goede bestemming gaat dan zal Appartement-Leegruimen.nl daarvoor zorgen. En; zonder daarvoor ook maar iets extra te berekenen!


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!