Gelijmd zeil

Sterk gelijmd zeil, zwaar gelijmde vloerbedekking zoals gestoffeerde vloerbedekking maar ook parket en kurk zitten vaak zo vast gelijmd dat het verwijderen een heel zware klus is. U heeft ermee te maken wanneer u bijvoorbeeld andere vloerbedekking wilt (laten) leggen. Of in het geval dat u de woning bezemschoon en leeg gaat opleveren aan de verhuurder. Vaak doet men er uren en uren over om een paar vierkante centimeters gelijmd zeil handmatig te verwijderen.

Bespaart u zich de ergernis, want Appartement-leegruimen.nl heeft voor gelijmd zeil en andere zwaar gelijmde vloerbedekking een oplossing. Daardoor beschikt u snel over een keurig kale, vlakke en schone vloer.

Wanneer een appartement of huurwoning moet worden leeggeruimd en bezemschoon opgeleverd aan de Woningbouwvereniging of zorgstichting dan blijkt niet zelden gelijmde vloerbedekking zoals gelijmd zeil, parket of kurk een enorm probleem. Zelf handmatig verwijderen lukt niet of nauwelijks. Appartement-leegruimen.nl heeft de oplossing en verwijdert met speciale apparatuur en machines gelijmd zeil en alle andere (sterk) gelijmde vloerbedekking. Vraag een offerte!

Professioneel en snel

Met behulp van onze professionele apparatuur en machines kan Appartement-leegruimen.nl gelijmd zeil, gelijmde gestoffeerde vloerbedekking, parket en kurkvloeren verwijderen en uiteraard ook afvoeren. Ook verzorgt Appartement-leegruimen.nl het kaalmaken van trappen met speciale apparatuur om gelijmd zeil en sterk verlijmde vloerbedekking te verwijderen. De trap wordt dan glad, kaal en schoon opgeleverd zodat u voldoet aan uw verplichtingen aan de Woningbouwvereniging of ander soort verhuurder wanneer u een appartement of huurwoning leeggeruimd en bezemschoon moet opleveren.

Schakel Appertement-leegruimen.nl in voor het verwijderen van:

  • gelijmd zeil
  • zwaar gelijmde vloerbedekking
  • gestoffeerde vloerbedekking
  • verlijmde pvc vloeren
  • gelijmde ondervloeren
  • verlijmd parket, kurk, linoleum, marmoleum of vinyl

Bezichtiging en offerte

Meer weten of een afspraak voor een bezichtiging inclusief een offerte maken?
Bel dan 06 - 3875 3635. Ook kunt u ons een email sturen: mail@appartement-leegruimen.nl of via het contactformulier op deze website.


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!