Het verzorgingsappartement of de aanleunwoning gegarandeerd binnen 7 dagen leeg

Is uw familielid overleden? En moet het verzorgingsappartement, de verzorgingskamer, het aanleun-appartement, de aanleunwoning, het inleun-appartement, de inleunwoning, het seniorenappartement, de seniorenwoning, het zorgappartement of het appartement in of bij een zorgcentrum leeg zijn binnen de wettelijk gestelde norm van 7 dagen?

Aanleunwoningen binnen 7 dagen leegruimen is de specialiteit van Appartement-Leegruimen.nl. De inboedel opruimen, de aanleunwoning leegruimen...

Appartement-Leegruimen.nl ruimt de inboedel op, verzorgt het leegruimen van het (verzorgings-) appartement of de woning en zorgt voor een bezemschone oplevering. Gegarandeerd binnen 7 dagen!

Een verzorgingsappartement, aanleunwoning of seniorenwoning laten leegruimen na het overlijden van moeder, vader of een ander familielid is vaak een emotionele gebeurtenis. Immers; het betekent het afsluiten van het leven van uw dierbare familielid of kennis. Appartement-Leegruimen.nl gaat met respect en discretie voor deze situatie om. Het is gebruikelijk dat familie of andere nabestaanden eerst de gelegenheid krijgen om persoonlijke bezittingen en/of stukken uit de inboedel van het verzorgingsappartement uit te zoeken. Wanneer u of verdere familie eraan toe bent maakt Appartement-Leegruimen.nl graag een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Wij brengen direct bij bezichtiging van het verzorgingsappartement, het huur-appartement of de huurwoning een schriftelijke offerte uit waarin een vaste prijs staat en waarvan nooit wordt afgeweken; ook niet wanneer bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbedekking een lastig karwei blijkt dat veel meer tijd kost dan aanvankelijk werd verwacht.

...en het verwijderen van de vloerbedekking, gordijnen, verlichting; kortom bezemschoon opleveren aan het verzorgingshuis!

De 13 dagen-Regeling; 7 dagen voor de overleden of vertrekkende bewoner en 6 dagen voor de nieuwe bewoner.

Een nieuwe richtlijn per 1 januari 2010 geeft de familie of andere nabestaanden 7 dagen de tijd om na overlijden van hun alleenwonend familielid het verzorgingsappartement, de verzorgingsflat, verzorgingskamer, aanleunwoning, inleunwoning of seniorenappartement te ontruimen. Deze richtlijn is opgesteld door de LOC, Landelijke Organisatie Cliëntenraden en Actiz, de overkoepelende organisatie van verzorgingshuizen. In het verleden kwam het regelmatig voor dat de familie onder druk gezet werd om een verzorgingsappartement direct na overlijden van een overleden bewoner te ontruimen. Dit heeft geleid tot vragen in de Tweede Kamer. Door deze regelgeving is Appartement-Leegruimen.nl een perfecte service-partner voor de nabestaanden van een overleden familielid doordat wij gegarandeerd binnen 7 dagen de inboedel opruimen van het verzorgingsappartement, de verzorgingskamer, de inleunwoning, aanleunwoning en het seniorenappartement in of bij verzorgingshuizen en woonzorg-centra. De nieuwe bewoner heeft 6 dagen de gelegenheid om het verzorgingsappartement of de aanleunwoning opnieuw in te richten.


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!