Dit schrijven onze klanten over ons bedrijf

ontruiming woonhuis in IJmuiden

Geplaatst door l.e.outmaijjer | 1 maand actief op Marktplaats
Wij zijn zeer tevreden over allesopgeruimd. Het huis zag er na afloop prima uit, schoon, opgeruimd, de gaten waren keurig gedicht, in een woord: wat een opluchting. Het geeft ons een goed gevoel dat alle spullen met respect voor de eigenaar zijn behandeld en afgevoerd. Ook fijn om te weten dat de verkoopopbrengt naar een goed doel gaat. Zelfs de buren waren enthousiast want, anders dan zij vreesden, was er absolutt geen herrie tijdens de werkzaamheden. Wij bevelen "Appartement-Leegruimen.nl" warm aan.

Woning opruimen in Houten

Geplaatst door Callaars | 4½ jaar actief op Marktplaats
Afgelopen donderdag hebben wij de flat/het appartement van broer Johan opgeleverd. De opzichter was zeer tevreden en wilde wel tien van deze opleveringen doen. Er was geen enkele negatieve opmerking van hem en ook niet van de aannemer die bij zo’n nacontrole ook aanwezig is. Alleen maar lof!!! De opzichter heeft het visitekaartje wat op het keukengedeelte stond in zijn map meegenomen. Ik hoop voor jullie dat daar wat klanten uit voort zullen komen. Wij waren er ontzettend blij mee. En konden na de inspectie binnen vijf minuten weer naar huis. Dank zij jullie. Nogmaals bedankt en veel succes gewenst! Vriendelijke groet, Herman Callaars.

Leeghalen 1-gezins woning. in Bennebroek

Geplaatst door Pistoor-Bakker | 8 jaar actief op Marktplaats
Na een korte rondwandeling door het huis direct een offerte gekregen. Anderhalve dag werk om het huis leeg te halen, de vloerbedekkingen, gordijnen incl. rails te verwijderen en alles af te voeren. Gaatjes in de muren netjes gedicht en sanitair schoongemaakt. Kortom alles prima verzorgd! Alle lof en een aanbeveling voor anderen.

Ontruimen vrijstaande villa in Almere

Geplaatst door Jeroen | 5 maanden actief op Marktplaats
"De project die je wist dat zou komen" dat ging er 18 jaar geleden door me heen (alleen met andere woorden), toen mijn ouders vanuit een enorm huis in Den Haag naar een al bijna net zo grote vrijstaande villa in Almere verhuisden, en maar betrekkelijk weinig weggedaan hadden. Toen mijn moeder in juni overleed, dacht ik "No way dat ik hier zelf aan ga beginnen", vooral ook omdat ik er moederziel alleen voor stond om het huis verkoopbaar te maken. Nadat ik spullen van waarde had meegenomen of naar veilinghuizen had gebracht, zocht ik naar professionele ontruimers en schilders, want in de huidige staat kon ik het huis nooit in de verkoop aanbieden. Na alle positieve recenties hier, besloot ik een mail te sturen naar Appartement Leegruimen.nl. Snel werd ik teruggebeld door dhr. Nolte voor een intake. We vonden ook nog een schilder die diverse kamers weer in nieuwstaat bracht. Over het uitvoeren van het werk heb ik alleen maar complimenten, zowel het werk zelf, als de communicatie en de kleine dingetjes die er altijd bijkomen, ze lopen echt "the extra mile" om de klant tevreden te stellen. En de oplevering is meer dan bezemschoon. Sterker nog, ik heb het huis nog nooit zo schoon gezien! Nogmaals bedankt voor alles en ik zal jullie zeker binnen mijn netwerk aanbevelen!

leegruimen woonhuis in amsterdam

Geplaatst door blaauw | 4½ jaar actief op Marktplaats
vakkundige beoordeling van het leeg te ruimen woonhuis,
redelijke prijsopgave, prima resultaat [ woningbouw ver. was zeer tevreden ]
wij dus ook.

leeghalen berghok en kamer in Ypenburg (Den Haag)

Geplaatst door ferryh | 3 jaar actief op Marktplaats
Na jaren vergaren van rommel en dozen, op zoek gegaan naar een club die dit wilde weghalen. Via internet (recensies !) bij Appartement-Leegruimen.nl terechtgekomen en de recensies bleken zeer correct: heldere offerte na inspectie bezoek van Dhr Meier Nolte, op tijd gearriveerd op afgesproken tijd/dag met zijn collega en alles binnen zeer korte tijd weggehaald en opgeruimd. Complimenten, zeer tevreden over de actie ! Ik zal Appartement-Leegruimen.nl zeker nog eens gebruiken en aanraden, als er weer zo'n 'verzameling' ligt !!

3-kamerflat leegruimen in Rijswijk (zh)

Geplaatst door seegeradvies | 1 maand actief op Marktplaats
Er is allereerst op locatie een offerte gemaakt. Vervolgens zijn de werkzaamheden volgens offerte uitgevoerd: Alle meubels, apparaten, boeken, vloerbedekking enzovoort opruimen, Verwijderen van haken, spijkers, rails, gordijnen, lampen en aanbrengen van kroonsteentjes. Opvullen gaatjes in muren en houtwerk. Alles schoon (meer dan bezemschoon!) opgeleverd. Alles binnen het gestelde tijdsbestek door vriendelijke en meedenkende mensen. Zonder meer vakwerk, het geld meer dan waard.

Leegruimen eengezinswoning in Zoetermeer

Geplaatst door Jos | 7 jaar actief op Marktplaats
Op zoek naar een bedrijf om een huis leeg te laten halen? Stop met zoeken! Het huis van mijn overleden moeder moest worden leeggehaald. Via een een korte speurtocht op internet kwam ik bij Appartement-Leegruimen.nl. Na telefonische afspraak met dhr. Meier Nolte een rondje door het huis gedaan en direct een offerte gekregen. Het was twee dagen werk om alles af te voeren en schoon op te leveren. Alles was keurig afgevoerd, tot de losse potjes uit de tuin aan toe. Dit bedrijf en zijn medewerkers krijgen van mij een dikke 10!!

Gedeeltelijk uitruimen woning in Delft

Geplaatst door eghiette | 7½ jaar actief op Marktplaats
Er werden 2 slaapkamers gedeeltelijk ontruimd. Evenals een hobbykamer. Ook moest een zolder vol meuk leeg worden gemaakt. Voorts stonden een schuurtje en garage vol troep op het lijstje. Dit bedrijf weet van aanpakken. Een dikke tien. Ze gaan super discreet te werk. Alle ruimtes worden netjes opgeleverd. Grote klasse!

leegruimen huis in wassenaar

Geplaatst door o. van santen | 2 jaar actief op Marktplaats
ontruiming huis in wassenaar Mijn schoonmoeder moest verhuizen en liet een groot appartement met vijf kamers achter. Ik vond Appartement-Leegruimen.nl via Google en besloot de heer Meier Nolte te bellen. Binnen drie dagen kwam hij in het huis en gaf ter plaatse een offerte af. Deze was zodanig dat wij meteen besloten met dit bedrijf in zee te gaan. Alles verliep keurig volgens afspraak en het huis was binnen een week na mijn telefoontje compleet leeg en schoon achtergelaten. Het was niet te geloven, het hele huis stond vol met meubels, bedden , veel kleine dingen, etc etc. Er was voor ons geen beginnen aan. Ook alle loodzware kasten, een overvolle kelder. Wij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan. Niet duur en geweldig efficient en bovendien zeer vriendelijk!

Leegruimen huurwoning in Harderwijk

Geplaatst door info | 4 maanden actief op Marktplaats
De woning diende op tijd voor de woningbouwvereniging opgeleverd te worden en met name het verwijderen van de vloerbedekking bleek een tijdrovende rotklus. Daarom - wegens tijdgebrek - deze klus uitbesteed aan Appartement-Leegruimen.nl en vooraf duidelijke (prijs)afspraken gemaakt. Vooral de opleveringsgarantie gaf daarbij de doorslag. Het leegruimen is dan ook voorspoedig verlopen en was ruim op tijd klaar voor de sleuteloverdracht. Kortom; een professioneel team dat goed met me meedacht. Absoluut een aanrader!

Leegruimen schuur en garagebox in Bergambacht

Geplaatst door Hetty| 1 jaar actief op Marktplaats
Een schuur en garagebox tot het dak vol rommel hadden we op te ruimen na het overlijden van een familielid dat alles bewaarde wat er maar te bewaren viel. Het bedrijf Appartement-Leegruimen.nl bleek voor ons het perfecte bedrijf. Het was een enorme klus want de troep was nog veel groter dan we dachten maar deze mensen hebben het toch maar voor elkaar gekregen. Ze kwamen zelf met een grote aanhanger en via een ander bedrijf hadden ze nog 2 grote containers laten komen. Er werd ontzettend hard gewerkt door deze ervaren mensen die het afval ook nog sorteerden om voor ons hiermee extra kosten voor de afvalverwerking te besparen. Van te voren besproken welke dingen moesten blijven staan omdat het verzamelaarswaarde heeft en deze spullen zijn later door een verzamelaar opgehaald. Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf en hun professionele manier van werken.

Ontruimen en schoonmaken huurwoning in Santpoort-Noord

Geplaatst door Schipper | 3 jaar actief op Marktplaats
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop u de woning van mijn moeder hebt ontruimt en schoongemaakt. De medewerker van het woningbedrijf die de oplevering van de woning beoordeelde was ook zeer te spreken over het geleverde werk. Met vriendelijke groet, Frans Bruijns

Leegruimen en schoonmaken woning in Nieuwgein

Geplaatst door ronch002  | 4½ jaar actief op Marktplaats
Leegruimen woning in Nieuwegein Appartement-Leegruimen.nl werd ons door vrienden na het overlijden van een vriendin aanbevolen. Daar hebben we beslist geen spijt van gehad. Wij kunnen een ieder dit bedrijf aanraden. De offerte is duidelijk. Het zoveel mogelijk verdienen tegen zo weinig mogelijk tegenprestatie is hier absoluut niet van toepassing. Men is betrouwbaar, discreet en er wordt uitstekend werk afgeleverd. Zelfs de verhuurder van de woning die op 11 september kwamen controleren, waren aangenaam verrast. Heren, mijn complimenten en Bedankt.

ontruiming huis in Den Haag

Geplaatst door h.breusers | 7½ jaar actief op Marktplaats
Bij de verhuizing van onze vader twee jaar geleden en bij de recente ontruiming van zijn seniorenwoning zijn wij uitstekend geholpen door de heer Meier Nolte. Mocht u een huis moeten ontruimen, dan kunnen wij u zijn bedrijf Appartement-Leegruimen.nl van harte aanbevelen! Familie Esseveld

Leegruimen woning overledene in Amsterdam

Geplaatst door pstarrev | 1 jaar actief op Marktplaats
Appartement-Leegruimen.nl kwam voor mij als een engel uit de hemel vallen toen de woning van mijn overleden moeder moest worden ontruimd. Meteen vanaf de eerste kennismaking met mijnheer Meier Nolten verliepen de contacten buitengewoon plezierig. Alle afspraken en toezeggingen werden stipt nagekomen. De ontruiming van de woning zelf verliep buitengewoon respectvol en in zeer goede sfeer. Mijnheer en Nolten en zijn assisten hebben gewerkt als paarden om de gehele klus in 1 dag geklaard te krijgen en dat is ze met glans gelukt. De buren kwamen mij zelfs complimenteren voor de meer dan keurige manier waarop de ontruiming werd uitgevoerd. Ik ben nooit zo scheutig met beoordelingen met voor Appartement-Leegruimen.nl maak ik graag een uitzondering want Appartement-Leegruimen.nl is echt een absolute aanrader. Petje af voor mijnheer Nolten en zijn assistent(en).

Leeghalen eensgezinswoning in Monnickendam

Geplaatst door Tol| 2 jaar actief op Marktplaats
Na het overlijden van mijn vader moest het huis leeg, netjes en bezemschoon opgeleverd worden aan de woningbouwvereniging. Ik kan alleen maar zeggen, chapeau!! Alles wat gedaan moest worden i.o.v. woningbouw is gedaan. Zelfs het schoonmaken van keuken, kasten etc. De spullen die buiten stonden werden ook opgeruimd en meegenomen, het puin van de gesloopte open haard en ga zo maar door. Het was boven verwachting. Mochten er toch nog problemen komen kon ik ze weer bellen en dan zouden ze er alsnog voor zorgen dat het gedaan werd. "Daar heeft u toch voor betaald". Ik zal het bedrijf iedereen aanraden die hier mee te maken krijgt. Mvg. Lida Tol

Huis leeghalen en rommel opruimen in Den Dolder

Geplaatst door Arlette | 1½ jaar actief op Marktplaats
Alle lof voor het werk! Een verzoek voor extra werk wordt zonder meer opgepakt. Alle afspraken worden nagekomen en uitstekende service geboden. Een groot compliment en ook alle dank! Jullie zijn een absolute aanrader! Jullie zijn betrouwbaar en discreet! Mijn dank is groot! Groet, Arlette Boog

leegruimen woonhuis in Den Haag

Geplaatst door k.bloemzaad | 4 maanden actief op Marktplaats
Vanwege een verhuizing naar het bejaardenhuis hebben wij de woning van mijn moeder laten leeghalen door Appartement-Leegruimen.nl. De offerte is zeer helder, er wordt meegedacht, bruikbare spullen krijgen een tweede leven, afspraken worden zeer goed nagekomen, het resultaat is heel goed. Heel prettig om met een gerust hart de boel uit handen te geven. Met datzelfde geruste hart bevelen wij Appartement-Leegruimen.nl zonder meer aan!

flat geegruimen in Zaandam

Geplaatst door Toos | 3 jaar actief op Marktplaats
Het huis van mijn tante moest leeggeruimd na plaatsing in een verzorgingstehuis. Ze had werkelijk alles bewaard. Na onze aanname van de offerte is alles keurig volgens afspraak gedaan, het werd direct door de woningbouwvereniging geaccepteerd, we hoefden er niet eens bij te zijn. Onze complimenten. Toos Milo

Huis leeghalen in Rijswijk ZH

Geplaatst door Jan Huisman | 2½ jaar actief op Marktplaats
Het huurhuis van mijn moeder moest leeg, ze ging verhuizen naar een appartement bij ons in de buurt. Appartement-Leegruimen.nl heeft dit uitstekend gedaan, het huis werd zonder problemen door de Woningbouwvereniging geaccepteerd. Ook de afspraken waren helder, en ze werden goed nagekomen. Alle lof dus! Het enige nadeel was de prijs, die vond ik stevig. Maar goed, de offerte was van tevoren bekend, dus we wisten waar we aan toe waren, en er kwam ook niets meer bij.

Huis, schuur en tuin leegruimen in Beverwijk

Geplaatst door hennah | 7 jaar actief op Marktplaats
Begin deze maand moest het huis van onze vader leeggeruimd en schoon opgeleverd worden voor de woningbouw vereniging. Er is prima werk geleverd. Goed contact, zowel via de mail als telefonisch. Het bedrijf Appartement-Leegruimen.nl maakt duidelijke afspraken en komt die ook na. Met dichte aanhanger is alles afgevoerd, voor de buurt was het als een verhuizing. In een woord KEURIG. Ik kan het bedrijf bij iedereen aanbevelen. Hennie Dijcks

schoon en opgeruimd opleveren huis in Schiedam

Geplaatst door Rock | 5 jaar actief op Marktplaats
In oktober moest de flat van mijn oude tante worden leeggeruimd en schoon worden opgeleverd. Na enkele dagen zelf modderen toch maar hulp gezocht. Appartement-Leegruimen.nl bleek een zegen. De heer Meier Nolte heeft zich aan alle afspraken gehouden en leverde keurig op tijd op! Naast het opruimwerk zijn ook herstel werkzaamheden keurig uitgevoerd aan wanden, vloeren en plafond. Het is niet heel goedkoop, maar onbetaalbaar voor de gemoedsrust (en de ruggen van familieleden. :-)) appartement leeghalen in Harderwijk Geplaatst door ekdom | 5½ jaar actief op Marktplaats Duidelijke afspraken die prima worden nagekomen. Kortom een bedrijf dat ik iedereen kan aanraden, indien e reen huis leeg gehaald moet worden. vr.gr J.W.Ekdom

Leeghalen huis in Amersfoort

Geplaatst door ingelfrd | 1½ jaar actief op Marktplaats
Ook bij ons moest een huis na overlijden van een ouder, leeggehaald en netjes opgeruimd, opgeleverd worden aan de woningbouwvereniging. Vooraf alles besproken en een offerte gekregen. Na het bezoek van de woningbouw voorafgaand aan de grote opruiming bleek dat er toch meer weggehaald moest worden dan al afgesproken was met Appartement-Leegruimen.nl. Geen probleem, alles werd geregeld. Bij de inspectie was de woningbouw zéér tevreden. En de rekening die wij kregen? Zoals vooraf overeengekomen was. Niets extra gerekend. Het kost wat....maar dan heb je ook wat. Absoluut betrouwbaar. Wil je een huis op laten ruimen en kun je er zelf niet bij zijn en moet je vertrouwen op de ander......Ga met een gerust hart in zee met " Appartement-Leegruimen.nl ". Daar krijg je geen spijt van.

woning leegruimen in Leiden

Geplaatst door wibo | 6 jaar actief op Marktplaats
J.P.M.Witsenburg. Na overlijden vader moest zijn appartement leeggeruimd worden. Via internet bij Appartement-Leegruimen.nl gekomen. Afspraak gemaakt en prijs afgesproken. Konden de week later al aan de slag. Alles perfect verlopen keurige mensen. Zou ik zo bij anderen aanbevelen.

Leegruimen woonhuis in Ermelo

Geplaatst door karssen.jan | 1½ jaar actief op Marktplaats
Conform de vooraf gemaakte afspraken - scherpe offerte, datum en tijdstip - is de complete woning ontruimd en afgevoerd via Appartement-Leegruimen.nl. Duidelijk een team met ervaring. Werkten snel, nauwkeurig en pleegden tussentijds overleg. Er werd dus meegedacht! Kortom, een aanrader!

Uitruimen en veegschoon opleveren in Haarlem

Geplaatst door Marcel | 4½ jaar actief op Marktplaats
De huurwoning van mijn overleden oom in Haarlem moest veegschoon worden opgeleverd binnen vier weken. Ik had zelf al veel persoonlijke spullen een goede bestemming gegeven maar er blijft dan nog zoveel over zoals een moeilijk te verwijderen vloerbedekking. Een professionele uitruiming is dan een geweldige oplossing en " Appartement-Leegruimen.nl " heeft dit zeer grondig uitgevoerd. Na een inventarisatie in het huis is een prijs afgesproken met de garantie dat mochten er nog werkzaamheden worden geeist door de verhuurder bij de sleuteloverdracht, dit ook voor hun rekening nog in orde wordt gemaakt. Dit was voor mij een enorme geruststelling na vele maanden zorg en regelen. Het was niet nodig, alles was weg, tot en met de rubberen vloermat voor de voordeur, alle gaatjes in de muren waren gevuld. Alle afspraken zijn nagekomen. Mijn complimenten voor de zorgvuldige dienstverlening!

Ontruimen woning in Baarn

Geplaatst door Wendy | 6½ jaar actief op Marktplaats
We zijn zeeeeeeeer tevreden over de service van dit bedrijf!! Na het overlijden van mijn moeder moest haar huis leeggeruimd worden; in tijden van verdriet is het dan zó fijn als er met je wordt meegedacht op een hele prettige en persoonlijke manier. Het huis is leeg en bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken en zelfs meer! Onze ervaring is, dat de eigenaar en zijn team absoluut betrouwbaar zijn en de afspraken nakomen. Betaling is achteraf, na "inspectie" ;-) en geen extra kosten: je betaalt wat tevoren overeengekomen is. Zooooooo fijn, dat er mensen zijn, die in moeilijke tijden zo'n zware "klus" van je kunnen overnemen. Dank jullie wel!!!! We kunnen iedereen dit bedrijf zeeeeeer aanbevelen!!!

bezemschoon opleveren huurhuis in Almere

Geplaatst door annembosch | 4 maanden actief op Marktplaats
Het huurhuis van onze moeder in Almere moest leeg. Ze noemde het zelf een museum. Veel op te ruimen dus. Op beide verdiepingen en op de trap lag vaste wollen vloerbedekking die er uit moest. Enorme kasten die niet te tillen waren. Een schuur vol spullen. We waren heel blij dat Appartement-Leegruimen.nl ons dit uit handen kon nemen tegen een redelijk tarief. Ook heel prettig dat we wisten dat sommige meubels weer een nieuw plekje zouden vinden. Kortom: we zijn heel tevreden. Het huis van onze moeder is van top tot teen opgeruimd en schoon achtergelaten met oog voor details en een heel efficiënte manier van werken. We kunnen dit bedrijf van harte bij anderen aanbevelen.

huis opruimen in utrecht

Geplaatst door eschreyer | 1½ jaar actief op Marktplaats
Mijn ervaring is, dat het netjes, werd gedaan. Mijn oom had een ernstig ongeluk gehad, waar hij aan zijn verwondingen is overleden. Ik zorgde voor zijn uitvaart, en aal adminstatieve dingen, plus dat ook zijn huis opgeruimd moest worden. Ik wilkde dit waardig doen. zijn meeste spullen hebben ook en goede plek gevonden. Mensen die iets nodig hadden, een museum voor zijn orgeltjes, die hij zelf had gemaakt. ect, ect. Ik was al vanaf 25 april bezig, en ineens was ik het zo zat. ik belde het bedrijf op en vroeg, ik akn niet meer, wilt u zo vriendelijk zijn om verder het huis helemaal leeg te halen, want ik kan niet meer. Ze hebben alles gedaan, hij was echt leeg, de lampen weg, gaatjes gedicht in de muren, de overige meubels die er nog stonden, vloerbedeking, zeil weg, en ik had nergens geen omkijken meer na, fantastisch, en ook keurig aangeveegd. 2 dagen later heb ik de sleutels ingeleverd. Bedankt, want ik was er te moe voor, en het zag er echt netjes uit. Waar ik ook een beetje om kon lachen was, ik had wat schoonmaakspullen staan, om de kastjes schoon te maken, zelfs dat was weg, ze hadden ook gezegd, alles gaat weg, we maken het helemaal leeg, en dat klopte ook hahahaha. Ik vroeg later waar zijn mijn schoonmaakspullen gebleven, o die zijn ook weg, leeg is voor hun ook leeg. Duidelijk.

woning leegruimen in LEIDEN

Geplaatst door Giertje | 6 jaar actief op Marktplaats
Mijn moeder was overleden. Woning moest worden leeggeruimd. Afspraak gemaakt voor offerte. Goede prijs en betrouwbare indruk dus meteen de offerte omgezet in een opdracht. Woning was geheel bezem schoon opgeleverd. Schroeven eruit gehaald en gaten netjes gedicht. Was er 110% tevreden over. De woningbouwvereniging ook! Complimenten!

Schoon opleveren appartement in Rotterdam

Geplaatst door G.S.M. van Velzen | 6½ jaar actief op Marktplaats
Een bedrijf vinden dat een groot appartement leeg ruimt en schoon oplevert ... Dat is nog wel te doen. Maar hoe betrouwbaar is het? ik had al snel het gevoel dat dat bij Appartement-Leegruimen.nl wel goed zit. Alle afspraken punctueel nagekomen, duidelijke offerte, soepel telefonisch en email-overleg over de definitieve uitvoering van de klus. En bovenal een onberispelijke afwerking! De heer Wilfred Meier Nolte heeft alles onder controle. Kortom: Appartement-Leegruimen.nl beveel ik aan iedereen van harte aan.

vloerbedekking en zeil eruit halen in Wormerveer

Geplaatst door Janny | 6 jaar actief op Marktplaats
Het huis van mijn moeder moest leeg. Ik woon dik 100 km bij haar vandaan. We hebben eruit gehaald wat mee moest. De rest hebben we overgelaten aan dit bedrijf, de rest spullen ophalen en de vloerbedekking en zeil eruit halen. Hoorde van de woningbouw dat ze nog nooit zo'n netjes schone opgeleverde trap hadden gezien. Het was een zaak van vertrouwen omdat wij op afstand wonen. Heeft ons veel werk gescheeld.

Verkoop schoonmaken woonhuis+werkpl in Haarlem

Geplaatst door everty | 3 jaar actief op Marktplaats
Na een orienterend bezoek en een keurige offerte van de firma zijn ze op de afgesproken datum gestart met het verkoopschoon opleveren van het woonhuis en daarbijbehorende (ex) werkplaats van mijn overleden ouders. Alles is piekfijn verlopen. Alle afspraken keurig nagekomen, inclusief tussentijds telefonisch overleg. Oplevering na telefonische afspraak. Alles was prima in orde. Er is in drie dagen ontzettend veel werk verzet. De buren hebben er heen enkele hinder van ondervonden. Niets dan lof over deze firma. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Huis leegruimen na overlijden in Leiden

Geplaatst door jeberghuijs | 3 jaar actief op Marktplaats
Geachte heer Meier Nolte, Vandaag was de voorinspectie van het huis van mijn schoonouders door de verhuurder van 't Hof Rijnland. Het huis was keurig leeggeruimd. Grote klasse! De voorinspectie was nu gelijk de eindoplevering. We waren zeer onder de indruk . Alles was in orde. We zijn u zeer erkentelijk voor de uitstekende manier waarop het huis door u en uw medewerkers opgeleverd is. Hoogachtend, Judith Berghuijs

Schoonmaak appartement voor verhuur in Den Haag

Geplaatst door myer | 2½ jaar actief op Marktplaats
Ook schoonmaken is een vak apart. Als er één bedrijf die dat vak verstaat, dan is het Appartement-Leegruimen.nl. Onberispelijk. Een 10 met een griffel. Bovendien prettige mensen om zaken mee te doen. Stichting Heerewe

f.eimers@hetnet.nl in amsterdam

Geplaatst door Eimers | 7½ jaar actief op Marktplaats
Na het overlijden van mijn moeder zaten wij ook met het ontruimen van haar woning. Via een website blindelings Appartement-Leegruimen.nl aangeklikt...................en.... Na alle voorgaande beoordelingen kan ik er niets aan toevoegen. Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Fokke Eimers

ontruiming appartement in Zeist

Geplaatst door schoepjp | 2 jaar actief op Marktplaats
Appartement-Leegruimen.nl heeft op uitstekende wijze het appartement van onze overleden zuster volledig ontruimd en schoon opgeleverd. Voordien hadden wij een prettig gesprek met de heer Meier Nolte. Alle gemaakte afspraken zijn tot onze grote tevredenheid nagekomen. Op het allerlaatste moment voldeed de heer Meier Nolte nog aan een verzoek van een familielid om wat meubilair naar hun woonadres te vervoeren. Zelfs dit was nog mogelijk, geprezen zij de flexabiliteit. Wij bevelen dit 5 sterren bedrijf van harte aan nieuwe klanten aan.

woning ontruimen, bezemschoon oplev in Gouda

Geplaatst door troepies | 6 jaar actief op Marktplaats
Een enorme klus, vier dagen lang.. wat is er gewerkt! En wat een opluchting voor ons, er moest heeeel veel gebeuren in zeer korte tijd. Fijne, integere mensen. Uitmuntende communicatie. Daar kun je je huis rustig aan toevertrouwen.

woning ontruiming in leusden

Geplaatst door aameij | 3 weken actief op Marktplaats
In Leusden heeft Appartement-Leegruimen.nl de grote woning van mijn overleden zwager ontruimd. Het gesprek vooraf was zeer positief, niet was meneer meijer nolte te veel. Op de dag van de ontruiming was hij op tijd aanwezig en hij moest tot vrij laat in de avond doorwerken om het karwei gereed te krijgen. En dat allemaal voor relatief weinig geld. Twee dagen na de ontruiming was er een bezichtiging van de woning door candidaat-kopers, hetgeen Appartement-Leegruimen.nl niet wist.. Ik was die ochtend naar het huis gegaan om te zien of het netjes was achtergelaten: geen stofje of vuiltje meer te zien. Een grote PLUIM voor Appartement-Leegruimen.nl en zijn team!

leegruimen woning in haarlem

Geplaatst door Schuijt | 3½ jaar actief op Marktplaats
Via via de naam " Appartement-Leegruimen.nl " gekregen en tot grote opluchting was binnen no time ook echt alles opgeruimd en afgevoerd. Vanaf het eerste telefoontje tot na het opruimen en het terug krijgen van de sleutels is alles volgens afspraak en punctueel geregeld en verlopen. Voor dit bedrijf een grote pluim en een regelrechte aanrader.

woningontruiming in Hoofddorp

Geplaatst door Marcel | 3 jaar actief op Marktplaats
Het woonhuis van mijn overleden moeder moest schoon worden opgeleverd. Appartement-Leegruimen.nl kwam ter plaatse met een scherpe offerte, waarin alle gemaakte afspraken keurig schriftelijk werden vastgelegd. Het werk is keurig en volledig volgens afspraak, perfect uitgevoerd. Chapeau !! Marcel de Rijk

leegruimen woonhuis in Haarlem

Geplaatst door info | 2½ jaar actief op Marktplaats
Heren, het leegruimen van het woonhuis in Haarlem is geheel volgens de afspraken prima en vakkundig uitgevoerd. Zelfs de gaten in de wand van verwijderde ophangbeugels werden op eigen initiatief gedicht. Wij bevelen Appartement-Leegruimen.nl graag aan bij nieuwe klanten. Met vriendelijke groeten, Arno van Vugt

leegruiming eengezinswoning in Rijsenhout

Geplaatst door Ko | 5 jaar actief op Marktplaats
Beste Appartement-Leegruimen.nl We zijn uw meer dan 100% dankbaar voor het werk dat u in ons oude woning aan de lijzijde heb vericht... het werk dat uw heeft gedaan was echt boven verwachting. De afspraken die we hadden gemaakt zijn alle maal na gekomen En het was de prijs meer dan waard .....ik kan het ieder een aanraden om met uw bedrijf een afspraakt te maken en mee in zee te gaan... Wij hebben alleen maar lof voor uw bedrijf en het door u geleverde werk. Dus niets dan lof voor uw werkwijzen ....lof voor alle afhandelingen en.... lof voor de prijs........ Met vriendelijke groet Fam van Goudswaard.

Appartement-Leegruimen.nl in Noordwijkerhout

Geplaatst door van Schaijck | 2½ jaar actief op Marktplaats
In één woord geweldig wat deze mensen weten te presteren. Tegen een alleszins acceptabel tarief echt kwaliteitswerk, waarbij afspraken meer dan nagekomen worden.. Een trap wordt niet alleen zonder lijmresten opgeleverd, zelfs de houten trapleuning wordt met schuurpapier onderhanden genomen.

leegruimen woning in Rijsenhout

Geplaatst door ko.goudsaard | 2½ jaar actief op Marktplaats
Janet en Ko.. Beste mensen. Als ik een beoordeling moest geven aan Appartement-Leegruimen.nl zou deze alleen maar maar vol lof zijn ...deze mensen leveren alleen maar top werk , komen de gemaakte afspraken meer dan 100% na...en ook wat de prijs betreft is het allemaal dik voor elkaar...echt ik kan het een ieder aanraden om met deze mensen in zee te gaan. Fam van Goudwaard Rijsenhout

Ontruimen woning overleden vader in Den Haag

Geplaatst door Jean & Jolanda | 6½ jaar actief op Marktplaats
In verband met het overlijden van mijn vader moest zijn voormalige woning in Den Haag volledig worden ontruimd en "verkoopklaar" worden gemaakt. Zelf zijn wij maanden bezig geweest om alles uit te zoeken en wij hadden niet de moed en gelegenheid om alle zaken die "weg" konden verder zelf op te ruimen. Via internet hebben wij daarvoor bij diverse bedrijven offerte aangevraagd. Hoewel Appartement-Leegruimen.nl zeker niet de goedkoopste aanbieding had gedaan zijn wij toch met hen in zee gegaan omdat zij het meeste vertrouwen uitstraalden. En daarin zijn wij zeker niet beschaamd! Alle werkzaamheden zijn volledig volgens afspraak en op een zeer discrete en plezierige wijze uitgevoerd. De woning is binnen drie dagen volledig ontruimd en schoongemaakt opgeleverd en kan nu zo de verkoop in. Chapeau! We kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Jean Kierkels (Leiden)

Leegruimen aanleunwoning in Amstelveen

Geplaatst door J. Brüggen | 6½ jaar actief op Marktplaats
Dag heer en mevrouw, Dank u wel voor het opruimen van de Klaasje Zevensterstraat in Amstelveen. Het contact met u verliep professioneel en plezierig. Het werk werd keurig volgens afspraak gedaan. En inderdaad werd op Koninginnedag nog teruggekomen om het werk af te maken. Wat uw weblog vermeldt is geheel correct. Hulde! Met vriendelijke groeten, J. Brüggen

Woning leeg én kaalgemaakt in 'sGravenhage

Geplaatst door Charles | 7½ jaar actief op Marktplaats
Om te voldoen aan de eisen van de huiseigenaar moest het huis van mijn overleden moeder leeg én kaal opgeleverd worden. Voor ons een helse klus maar Appartement-Leegruimen.nl heeft echt alle rommel opgeruimd en het hele huis kaalgemaakt. Werkelijk alles is door hen gedaan; tot aan gordijnrails, ondervloeren, verlichting enz. aan toe. Zelfs het balkon was aangeveegd. Tot aan het laatste spijkertje is alles verwijderd. Wij waren uitermate tevreden met het geleverde werk. Ook het contact met het bedrijf via email en telefonisch verliep vriendelijk en correct. Dankzij hen is een hele last van onze schouders genomen en hebben wij na afloop opgelucht kunnen ademhalen. Wij zagen er als een berg tegenop maar zij hebben de klus van A tot Z perfect gedaan !

ontruiming woning in Rotterdam

Geplaatst door kvm | 3½ jaar actief op Marktplaats
Op 6 april j.l. heeft u het huis van mijn vader ontruimt in Rotterdam-Ommoord. Ik wil u toch even laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat. Ik en mijn zussen willen u hier voor hartelijk bedanken en zullen u zeker aanbevelen bij anderen. Met vriendelijke groet, Karin van Mourik.

leegruimenwoonhuis in Apeldoorn

Geplaatst door JJ van Nes | 3 jaar actief op Marktplaats
Voor een zeer scherpe prijs en volledig volgens afspraak het huis van mijn overleden moeder geheel ontruimd en bezemschoon opgeleverd. Overleg verliep zeer plezierig met deskundige inbreng en begrip voor onze wensen. Kortom: Appartement-Leegruimen.nl heeft ons op voortreffelijke wijze en zeer redelijke kosten van een erg vervelende klus afgeholpen.

Opruimen inhoud loods in IJmuiden

Geplaatst door Frans | 4 jaar actief op Marktplaats
In de afgelopen barre winterse periode ''2009/2010" moest met spoed mijn opslagloods met EHBO materialen worden opgeruimd in verband met verhuur van de loods, het een en ander als gevolg van beeindiging van mijn werkzaamheden. De Heer Wilfred heeft met grote inzet in enkele dagen de klus voortreffelijk geklaard en de loods veegvrij schoon opgeleverd. De manier waarop de werkzaamheden zijn uigevoerd en zijn financieel meedenken hebben mij groot respect afgedwongen.

Verwijderen vloerbedekking in Haarlem

Geplaatst door adadijkstra | 3 jaar actief op Marktplaats
Een etagewoning moest door ons leeg opgeleverd worden. Met Appartement-Leegruimen.nl afgesproken, dat zij de vloerbedekking en een aantal achtergebleven artikelen verwijderden. Dit is geheel volgens afspraak netjes gedaan.

leegruimen van een magazijn 400m2 in Amsterdam

Geplaatst door alex | 7½ jaar actief op Marktplaats
Wegens beeindiging van mijn groothandelbedrijf moest mijn opslagplaats met ca. 400 pallets ontruimd worden en bezemschoon worden opgeleverd. Van Appartement-Leegruimen.nl kreeg ik een zeer scherpe offerte. Hiernaast kon ik nog enkele wensen en eisen met hun bespreken en ondanks dat deze niet op papier omschreven stonden, werd alles precies volgens afspraak uitgevoerd. Hiernaast werd ook door Appartement-Leegruimen.nl, zorg gedragen voor de contacten met derden, volgens volle tevredenheid van mij. Kortom een hele goede en fijne ervaring voor mij. Met name omdat ik Appartement-Leegruimen.nl op hun woord kon geloven !! In deze tijden toch een zeldzaam iets. Ik kan u gerust stellen dat het werk prima gedaan werd en hiernaast eerlijkheid in hun vaandel staat. Kortom een bedrijf die ik zeker kan aanbevelen.

winkel bezemschoon opgeleverd in Leiden

Geplaatst door Lindhout | 4 jaar actief op Marktplaats
Mijn winkel werd wegens pensioen gerechtigde leeftijd opgeheven. Ik moest de winkel bezemschoon opleveren, iets waar ik, omdat ik niet zo handig ben, enorm tegenopzag. Ik maakte een afspraak met Appartement-Leegruimen.nl en ontving een keurige offerte. Zaterdag was mijn laatste verkoopdag. Op maandagmorgen haalde ik de laatste spulletjes die ik nog wilde hebben op en liet de rest over aan Appartement-Leegruimen.nl. Toen ik dinsdagmiddag nog even ging kijken of het al opschoot, was alle rommel al opgeruimd. Het pand werd tot tevredenheid van de verhuurder en de nieuwe huurder opgeleverd. Grote klasse ! Voor mij een zorg minder.


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!