Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste medewerkers

Een appartement of woning laten leegruimen na overlijden is vaak een emotionele gebeurtenis. Immers; het betekent het afsluiten van het leven van uw dierbare familielid of kennis. Appartement-Leegruimen.nl gaat met respect en discretie voor deze situatie om. Het is gebruikelijk dat familie of andere nabestaanden eerst de gelegenheid krijgen om persoonlijke bezittingen en/of stukken uit de inboedel uit te zoeken.

Appartement-Leegruimen.nl werkt regelmatig in alle grote verzorgingshuizen en zorgt er tot volle tevredenheid van de opdrachtgever, veelal de familie van een overleden bewoner of bewoonster, dat de inboedel keurig wordt opgeruimd en de woning leeg wordt gemaakt.

Wanneer u als familie of andere nabestaanden eraan toe zijn maakt Appartement-Leegruimen.nl graag een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Wij brengen direct bij bezichtiging van de inboedel en het leeg te ruimen appartement of woning een schriftelijke vrijblijvende offerte uit waarin een vaste prijs staat en waarvan nooit wordt afgeweken; ook niet wanneer bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbedekking een lastig karwei blijkt dat veel meer tijd kost dan aanvankelijk werd verwacht. Wanneer u de opdracht geeft aan Appartement-Leegruimen.nl wordt de vrijblijvende offerte omgezet in een schriftelijke opdrachtbevestiging en een datum afgesproken waarop wij kunnen beginnen met het professioneel en discreet leegruimen van het appartement of de woning.

Na het overlijden van een alleenwonend familielid neemt Appartement-Leegruimen.nl u een grote zorg uit handen in een nare en emotionele tijd. Het appartement moet immers op korte termijn worden leeggemaakt.

Als 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste medewerkers werken wij volgens de normen en waarden welke bij deze situatie gelden. Appartement-Leegruimen.nl zal bijvoorbeeld nooit containers op straat neerzetten waarin “het leven” van uw overleden familielid wordt “gedumpt”. Dit vinden wij niet bepaald professioneel en discreet ontruimen. Wij werken daarom exact als een verhuisbedrijf, pakken alles netjes in en voeren inboedel en verdere huisraad af in blanco gesloten verhuiswagens. Mochten er bij het opruimen van de inboedel zaken tevoorschijn komen waarvan wij denken dat ze van persoonlijke, waardevolle of emotionele aard kunnen zijn voor de nabestaanden, dan melden wij dit direct aan onze opdrachtgever. Dát is professioneel en discreet ontruimen!

Een reactie van één van onze klanten:

Ontruimen woning in Baarn

Geplaatst door Wendy |  6½ jaar actief op Marktplaats
We zijn zeeeeeeeer tevreden over de service van dit bedrijf!! Na het overlijden van mijn moeder moest haar huis leeggeruimd worden; in tijden van verdriet is het dan zó fijn als er met je wordt meegedacht op een hele prettige en persoonlijke manier. Het huis is leeg en bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken en zelfs meer! Onze ervaring is, dat de eigenaar en zijn team absoluut betrouwbaar zijn en de afspraken nakomen. Ze geven eerst een vrijblijvende offerte af. Betaling is achteraf, na "inspectie" en geen extra kosten: je betaalt wat tevoren overeengekomen is. Zooooooo fijn, dat er mensen zijn, die in moeilijke tijden zo'n zware "klus" van je kunnen overnemen. Dank jullie wel!!!! We kunnen iedereen dit bedrijf zeeeeeer aanbevelen!!!


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!