Onze sterke punten

  • Appartement-Leegruimen.nl neemt u een enorme zorg uit de weg nadat bijvoorbeeld uw alleenwonende moeder, vader of ander familielid is overleden. U moet er toch immers niet aan denken dat uzelf het appartement of de woning van uw overleden vader, moeder of ander familielid moet leegruimen.
  • Als 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste medewerkers werken wij volgens de normen en waarden welke bij de situatie na het overlijden van een alleenwonend familielid gelden. Appartement-Leegruimen.nl zal bijvoorbeeld nooit containers op straat neerzetten waarin “het leven” van uw overleden vader, moeder of ander familielid wordt “gedumpt”. Dit vinden wij niet bepaald professioneel en discreet ontruimen. Wij werken daarom exact als een verhuisbedrijf, pakken alles netjes in en voeren inboedel en verdere huisraad af in blanco gesloten verhuiswagens.
Marente Verzorgingshuis Mariëngaerde te Warmond is één van de vele woonzorg-centra die Appartement-Leegruimen.nl regelmatig inschakelt voor een leeg te ruimen appartement. En; naar volle teveredenheid van dit verzorgingshuis!
  • Appartement-Leegruimen.nl koopt géén meubelen of andere inboedel op. Wij zijn uitsluitend inboedel opruimers en leegruimers van appartementen en woningen en leveren deze geheel gereed voor verhuur of verkoop op. Hiermee willen wij een transparant en eerlijk beeld creeëren zonder dan maar ook één cent te willen bijverdienen aan de handel in huisraad en inboedel van uw overleden vader, moeder of ander familielid. Sterker nog;
    Wanneer u of overige familie het een fijne gedachte lijkt dat de inboedel, meubelen, kleding, boeken etc. een goede bestemming vinden dan zal Appartement-Leegruimen.nl daarvoor zorgen zonder daarvoor ook maar iets extra te berekenen!
  • Direct bij de bezichtiging van het appartement of de woning van uw overleden vader, moeder of ander familielid ontvangt u van Appartement-Leegruimen.nl een schriftelijke offerte. Deze offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Bovendien is het een vaste prijs op maat; u betaalt nooit “meerkosten” achteraf.
Het opruimen van de inboedel, leegruimen van het service-appartement en bezemschoon én schoongemaakt opleveren binnen 7 dagen, dat is de kracht van Appartement-Leegruimen.nl
  • Bij Appartement-Leegruimen.nl kunt u vertrouwen op een professionele en discrete uitvoering van uw opdracht. Mochten er bij het opruimen van de inboedel van uw overleden vader, moeder of ander familielid zaken tevoorschijn komen waarvan wij denken dat ze van persoonlijke, waardevolle of emotionele aard kunnen zijn voor de nabestaanden dan melden wij dit direct aan onze opdrachtgever.
  • Appartement-Leegruimen.nl is gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper dan vergelijkbare boedelruimers.

Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!