Een goede bestemming van de inboedel?
Ook dáárom kiest u voor Appartement-Leegruimen.nl

 1. Met Appartement-Leegruimen.nl kiest u voor een gehele bezemschone oplevering van het verzorgingsappartement, huurappartement of huurwoning. Van het opruimen van de inboedel, het leegruimen van het appartement of de woning tot het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, vitrage, gordijnen, rails en verlichting, het vullen van gaten in muren en plafonds en het schoonmaken. Geheel verhuurklaar dus!

 2. Appartement-Leegruimen.nl maakt eigen appartementen en woningen oftewel koop-appartementen en koopwoningen verkoopklaar én verkoopschoon. Van het leegruimen van de inboedel tot het ophangen van verhuisfittingen met lampen en het netjes schoonmaken voor de verkoop zodat de makelaar zijn werk kan starten.

 3. Appartement-Leegruimen.nl heeft méér dan 55 uitsluitend positieve referenties. Dit zijn géén eigen geschreven verhaaltjes zoals op Internet helaas nog zo vaak voorkomt, maar stuk voor stuk ervaringen geschreven door échte klanten van ons en onze zusterbedrijven.

 4. Niet alleen appartementen maar ook iedere woning wordt door Appartement-Leegruimen.nl vakkundig en ervaren leeggeruimd; koopwoningen, eigendomswoningen, huurwoningen, verzorgingsappartementen en aanleunwoningen. Hier een aanleunwoning in Sassenheim aan het Kagerplein vóór het leegruimen.
 5. Met Appartement-Leegruimen.nl kiest u voor een nette, correcte prijs welke altijd gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper is dan van vergelijkbare woningontruimers.

 6. Met Appartement-Leegruimen.nl kiest u voor Opleverings-Garantie. Dit houdt voor u in dat het verzorgingshuis, de Woningbouwvereniging of een andere verhuurder het verzorgingsappartement, huurappartement of de huurwoning zondermeer accepteert nadat wij onze werkzaamheden hebben beeindigd. En; mocht er onverhoopt tóch iets aan mankeren dan zorgt Appartement-Leegruimen.nl per omgaande en voor onze eigen kosten dat het alsnog in orde komt.

 7. Appartement-Leegruimen.nl neemt u een grote zorg uit handen. Immers; na het overlijden van een dierbaar familielid staat uw hoofd niet echt naar het opruimen van de inboedel, het leegruimen van het appartement of verzorgingsappartement of de woning en het bezemschoon opleveren voor de Woningbouwvereniging of het verzorgingshuis. Of; het verkoopklaar maken van het appartement of de woning zodat de nabestaanden van een alleenwonend familielid dat is overleden de makelaar opdracht tot verkoop kunt geven.

 8. Met Appartement-Leegruimen.nl kiest u voor een jarenlange ervaring en een professionele leegruiming. Als 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste medewerkers werken wij volgens de normen en waarden welke bij deze situatie gelden. Appartement-Leegruimen.nl zal bijvoorbeeld nooit containers op straat neerzetten waarin “het leven” van uw overleden familielid wordt “gedumpt”. Dit vinden wij niet bepaald professioneel en discreet leegruimen. Wij werken daarom exact als een verhuisbedrijf, pakken alles netjes in en voeren inboedel en verdere huisraad af in blanco gesloten verhuiswagens. En mochten er bij het opruimen van de inboedel zaken tevoorschijn komen waarvan wij denken dat ze van persoonlijke, waardevolle of emotionele aard kunnen zijn voor de nabestaanden dan melden wij dit direct aan onze opdrachtgevers. Dát is professioneel en discreet ontruimen!

 9. En hier de situatie na het ontruimen en bezemschoon opleveren aan de Woningbouwvereniging.
 10. Appartement-Leegruimen.nl koopt géén meubelen of andere inboedel op. Wij zijn uitsluitend inboedel opruimers en leegruimers van appartementen, verzorgingsappartementen en woningen en leveren deze geheel gereed voor verhuur of verkoop op. Hiermee willen wij een transparant en eerlijk beeld creeëren zonder dan maar ook één cent te willen bijverdienen aan de handel in huisraad en inboedel van uw overleden familielid. Sterker nog;

 11. Met Appartement-Leegruimen.nl kiest u voor een goede bestemming van de inboedel. Wanneer u of overige familie het een fijne gedachte lijkt dat de inboedel, meubelen, kleding, boeken etc. van uw overleden familielid een goede bestemming vinden dan zal Appartement-Leegruimen.nl daarvoor zorgen zonder daarvoor ook maar iets extra te berekenen!

 12. Direct bij bezichtiging van het verzorgingsappartement, de huurwoning, het huurappartement, koopappartement, huurwoning of koopwoning ontvangt u van Appartement-Leegruimen.nl een schriftelijke offerte met een vaste prijs. Dit is een correcte aanneemsom welke uit verschillende prijsbepalende factoren bestaat zoals hoeveelheid inboedel, vloerbedekking los aldan vast verlijmd, de bereikbaarheid van het appartement of de woning, het aantal man-uren, afvoerkosten etcetera. Zo heeft u 100% zekerheid over de gemaakte afspraken en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Deze offerte is overigens gratis en vrijblijvend.

 13. Contact opnemen met Appartement-Leegruimen.nl is heel gemakkelijk. Want wij zijn 24/7, dus óók in het weekeinde, telefonisch en per email bereikbaar, nemen (indien gewenst) gegarandeerd binnen 3 uur telefonisch contact met u op en zijn snel ter plaatse voor een scherpe offerte, óók in het weekeinde en uiteraard zonder (weekend-)toeslagen. Bel 06 - 3875 3635 of 0252- 347 653

Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!