Over Appartement-Leegruimen.nl

Appartement-Leegruimen.nl is een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de inboedel opgeruimd wordt en zijn al jarenlang gespecialiseerd in het professioneel en discreet leegruimen, bezemschoon én schoongemaakt opleveren van ieder appartement en elke woning.

Betreft het een huurappartement, verzorgingsappartement of huurwoning dan gebeurt dit uiteraard geheel naar de eisen van de Woningbouwvereniging, het verzorgingshuis of andere verhuurder. Wordt het appartement of de woning verkocht dan maken wij deze, nadat de inboedel opgeruimd is, verkoopklaar en verkoopschoon in overleg met onze opdrachtgever, veelal de familie of andere nabestaanden van een overleden familielid.

Nadat de huur is opgezegd door de nabestaanden van een overleden familielid hebben wij hier een flat bezemschoon leeggeruimd: Appartementengebouw OokMeerFlat in Amsterdam.

Appartement-Leegruimen.nl werkt voor particulieren, woningbouwverenigingen, verzorgingshuizen, woonzorg-centra, makelaars, uitvaartorganisaties, beheerders van onroerend goed en bewindvoerders-kantoren. Na het overlijden van een alleenwonend familielid is het veelal de taak van de nabestaanden om de inboedel opgeruimd te krijgen en het appartement of de woning terug te geven aan het verzorgingshuis of de woningbouwvereniging waarbij in de meeste gevallen de eis wordt gesteld dat het leeg, netjes, schoon en in de originele staat wordt opgeleverd.

Van het verkoopklaar maken tot oplevering aan de verhuurder met onze Opleverings-Garantie; Appartement-Leegruimen.nl kan dit allemaal voor u realiseren!

Na het overlijden van een alleenwonend familielid nemen wij u een grote zorg uit handen in nare en emotionele omstandigheden. En; geeft het u hierbij dan geen enorm gerust gevoel dat u dit allemaal uit handen kunt geven aan een betrouwbaar 100% Hollands woningontruimingsbedrijf dat zorgt dat de inboedel opgeruimd wordt met uitsluitend vaste medewerkers? Een bedrijf dat voor u professioneel, discreet, ervaren én met respect voor de situatie deze vervelende klus tegen een alleszins redelijk tatief kan uitvoeren? Appartement-Leegruimen.nl betekent voor u; zorgenloos, voordelig en snel!

Onze werkwijze

Om te beginnen kunt u ons 24/7 bereiken. Per email én telefoon. Wij nemen, indien gewenst, gegarandeerd binnen 3 uur telefonisch contact met u op.
Wij geven u in dit eerste gesprek meestal een globale prijsindicatie. Op basis hiervan, direct, of na ruggenspraak door u met familie of andere nabestaanden van uw overleden familielid maken wij een afspraak voor bezichtiging van het appartement of de woning. Tijdens deze bezichtiging ontvangt u van ons direct een schriftelijke offerte met een vaste prijs. Zo heeft u 100% zekerheid over de afspraken hoe de inboedel opgeruimd wordt en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Huur-appartement in de OokMeerFlat in Amsterdam; Appartement-Leegruimen.nl, een Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste medewerkers, heeft dit huurappartement naar eisen van de verhuurder leeggeruimd en keurig netjes opgeleverd.

Deze offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Ook kunnen wij u ter plaatse informeren over onze Opleverings-Garantie. Mits eigenhandig bouwkundige ingrepen zijn uitgevoerd (zoals bijvoorbeeld muren verplaatst, keukens veranderd, schrootjes en lambriseringen aangebracht etc). geven wij u deze Opleverings-Garantie.
Indien gewenst kunnen er direct afspraken over uitvoering van de werkzaamheden gemaakt worden en noteren wij een datum waarop wij starten.

Als 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste medewerkers werken wij volgens de normen en waarden welke bij de situatie na het overlijden van een alleenwonend familielid gelden. Appartement-Leegruimen.nl zorgt dat de inboedel opgeruimd wordt op een discrete manier en zal bijvoorbeeld nooit containers op straat neerzetten waarin "het leven" van uw overleden familielid wordt "gedumpt". Dit vinden wij niet bepaald professioneel en discreet leegruimen. Wij werken daarom exact als een verhuisbedrijf, pakken alles netjes in en voeren inboedel en verdere huisraad af in blanco gesloten verhuiswagens.

Wanneer u of overige familie het een fijne gedachte lijkt dat de inboedel, meubelen, kleding, boeken etc. een goede bestemming vinden dan zal Appartement-Leegruimen.nl daarvoor zorgen zonder daarvoor ook maar iets extra te berekenen!

Bij Appartement-Leegruimen.nl kunt u vertrouwen op het professioneel en discreet leegruimen van ieder appartement en elke woning. Mochten er, wanneer de inboedel opgeruimd wordt, zaken tevoorschijn komen waarvan wij denken dat ze van persoonlijke, waardevolle of emotionele aard kunnen zijn voor de nabestaanden, dan melden wij dit direct aan onze opdrachtgever.

Meer informatie?

Ga dan naar onze contactpagina of bel 06 - 3875 3635.


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!