Appartement-Leegruimen.nl geeft u Opleverings-Garantie!

Gaat uw alleenwonend familielid of kennis naar een verzorgingsappartement of verpleeghuis?
Of, erger nog, is uw moeder, vader of ander familielid overleden?

Dan moet de huur van de woning worden opgezegd. Na het overlijden van een alleenwonend familielid is het veelal de taak van de nabestaanden om het huurappartement of de huurwoning terug te geven aan het verzorgingshuis of de woningbouwvereniging waarbij in de meeste gevallen de eis wordt gesteld dat de woning leeg, netjes, schoon en in de originele staat wordt opgeleverd.

Wij leveren een huurappartement bezemschoon op met Opleverings-Garantie.

Wat betekent Opleverings-Garantie?

Appartement-Leegruimen.nl geeft u Opleverings-Garantie. Dit houdt voor u in dat het verzorgingshuis, de Woningbouwvereniging of een andere verhuurder het verzorgingsappartement, huurappartement of de huurwoning zondermeer accepteert nadat wij onze werkzaamheden hebben beeïndigd. En; mocht er onverhoopt tóch iets aan mankeren dan zorgt Appartement-Leegruimen.nl per omgaande en voor onze eigen kosten dat het alsnog in orde komt. (Onze Opleverings-Garantie geldt uitsluitend wanneer er geen eigenhandige bouwkundige ingrepen zijn uitgevoerd zoals bijvoorbeeld muren verplaatst, keukens veranderd, schrootjes en lambriseringen aangebracht etc.) Met onze Opleverings-Garantie kan Appartement-Leegruimen.nl u, familie of overige nabestaanden vlot helpen in een moeilijke en emotionele tijd waarbij u er eenvoudigweg niet aan moet denken een huurappartement, verzorgingsappartement of andere huurwoning op korte termijn aan de Woningbouwvereniging, het verzorgingshuis of een andere verhuurder bezemschoon op te moeten leveren.

Appartement-Leegruimen.nl verzorgt de gehele bezemschone oplevering mét Opleverings-Garantie van het verzorgingsappartement, huurappartement of huurwoning. Van het opruimen van de inboedel, het leegruimen van het appartement of de woning tot het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, vitrages, gordijnen, rails en verlichting, het vullen van gaten in muren en plafonds en het schoonmaken.

Dit houdt voor u in dat het verzorgingshuis of de Woningbouwvereniging het verzorgingsappartement, huurappartement of de huurwoning zonder meer accepteert nadat wij onze werkzaamheden hebben beeïndigd.

Appartement-Leegruimen.nl kan u Opleverings-Garantie bieden doordat wij wéten hoe een (verzorgings-) appartement of andere woning moet worden opgeleverd. Onze jarenlange ervaring met verhuurders, verzorgingshuizen en Woningbouwverenigingen wordt uiteindelijk uw voordeel met onze Opleverings-Garantie; lees de onderstaande beoordeling maar eens:

vloerbedekking en zeil eruit halen in Wormerveer

Geplaatst door Janny | 6 jaar actief op Marktplaats
Het huis van mijn moeder moest leeg. Ik woon dik 100 km bij haar vandaan. We hebben eruit gehaald wat mee moest. De rest hebben we overgelaten aan dit bedrijf, de rest spullen ophalen en de vloerbedekking en zeil eruit halen. Hoorde van de woningbouw dat ze nog nooit zo'n netjes schone opgeleverde trap hadden gezien. Het was een zaak van vertrouwen omdat wij op afstand wonen. Heeft ons veel werk gescheeld.


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!