Een offerte aanvragen bij Appartement-Leegruimen.nl is gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend!

  • Telefonisch een globale prijsindicatie


    Een bezichtiging van het appartement of de woning levert u de scherpste prijs op. Dat is duidelijk, want wij kunnen immers ter plaatse het allerbeste een exacte inschatting maken van de hoeveelheid inboedel, de bereikbaarheid, de afvoerkosten, vloerbedekking vast verlijmd of niet etcetera. Bij deze bezichtiging ontvangt u van ons direct ter plaatse een schriftelijke offerte; geheel gratis en uiteraard vrijblijvend! Maar om reden dat velen onder ons niet vaak met deze situatie te maken hebben wil men toch vaak graag eerst een globale prijsindicatie. Dagelijks krijgen wij de vraag “hebben we het nu over 500 of over 2.000 euro” en dat is ook weer logisch. Wanneer u ons telefonisch kort informeert kunnen wij u een globale prijsindicatie geven. Dit is een bedrag met een minimum/maximum-indicatie.
Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend. Wenst u vooraf telefonisch een globale prijsindicatie dan is dit uiteraard mogelijk.
  • Een afspraak voor een bezichtiging


    Maak een afspraak voor een bezichtiging van het verzorgingsappartement, een regulier appartement of ander soort woning. Tijdens deze bezichtiging ontvangt u van ons direct een schriftelijke offerte met een vaste prijs. Zo heeft u 100% zekerheid over de te maken afspraken en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Deze schriftelijke offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Ook kunnen wij u ter plaatse informeren over onze Opleverings-Garantie. Mits eigenhandige bouwkundige ingrepen zijn uitgevoerd (zoals bijvoorbeeld muren verplaatst, keukens veranderd, schrootjes en lambriseringen aangebracht etc). geven wij u deze Opleverings-Garantie.
Of; maak een afspraak voor bezichtiging, waarbij u direct een schriftelijke offerte krijgt.
  • De keus is aan u


    Wilt u even rustig nadenken over ons aanbod of ruggenspraak houden met familie of andere nabestaanden? Dan geven wij u bij de schriftelijke offerte een gefrankeerde envelop. Bent u en anderen akkoord met onze schriftelijke offerte dan kunt u deze ondertekenen en portvrij naar ons toesturen. Bij binnenkomst wordt deze veranderd in een opdrachtbevestiging en kunnen er, zo u wilt, direct afspraken worden gemaakt over uitvoeringsdatum c.q. -data van de werkzaamheden.

Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!