Contact en vrijblijvende informatie

Heeft u vragen, wilt u telefonisch een globale prijsindicatie of geeft u er de voorkeur aan om een afspraak te maken voor bezichtiging van het verzorgingsappartement, het appartement, de huurwoning, eigen woning of koopwoning met daarbij direct een geheel gratis en vrijblijvende schriftelijke offerte?

Is uw familielid overleden? Appartement-Leegruimen.nl kan de inboedel voor u opruimen, het appartement of de woning leegruimen en het geheel bezemschoon opleveren voor de Woningbouwvereniging, het verzorgingshuis of andere verhuurder.

U kunt ons 24/7, dus óók in het weekeinde, zowel telefonisch als per email bereiken! Wij nemen, indien gewenst, gegarandeerd binnen 3 uur telefonisch contact met u op! Belt u ons voor inlichtingen of een globale prijsindicatie: 0252- 347 653 of 06 - 3875 3635.

Of vul het onderstaande contactformulier in. Het invullen is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets! Indien nodig dan nemen wij telefonisch contact met u op om aanvullende informatie te vragen over uw aanvraag.

Uw naam: *
Uw telefoonnummer:
  Ik wil graag teruggebeld worden door Appartement-Leegruimen.nl
Datum:

Tijdstip:
E-mail: *
Bericht: *

Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!